29 października obchodziliśmy w grupie Święto Dyni. Z tej okazji poznaliśmy bliżej to warzywo,  jego rodzaje i jadalne odmiany. Poznaliśmy znaczenie jakie ma jedzenia dyni dla naszego zdrowia jak również  sami urządziliśmy sobie w naszej sali kącik dyń.  Zorganizowaliśmy warsztaty kulinarne, na których piekliśmy samodzielnie ciasto dyniowe oraz zajęcia plastyczne i sensoryczne. Każdy smakował, dotykał i wąchał pomarańczowe bomby witaminowe. 

Kategorie: Grupa 4

Skip to content

Kontynuując korzystanie ze strony, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. więcej informacji

Ustawienia plików cookie na tej stronie internetowej są ustawione na "zezwalaj na pliki cookie", aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z przeglądania. Jeśli nadal używasz tej witryny bez zmiany ustawień plików cookie lub klikniesz "Akceptuj" poniżej, to wyrażasz na to zgodę.

Zamknij